tirsdag 31. mars 2009

Klaging over albuen min:P Og litt bursdagssangflause!

Fysioterapauten min sier at jeg antagelighvis har fått en nerve i klem etter at jeg knuste albuen:O Og at albuen/armen fortsatt er hoven selv om det er nesten 3 månder siden jeg skada meg! Ikke at jeg har peiling på skader og sånt, men er det virkelig normalt å være hoven så lenge etter ett brudd? Den nerven som er i klem plager meg, jeg får prikkinger i halve ringfingeren, lillefingeren og halve håndflata mi og den delen av hånda dovner vekk når jeg prøver å strekke ut armen:S Noe jeg fortsatt ikke helt klarer og må øve på å gjøre hele tiden, derfor er det så plagsomt at halve hånda mi forsvinner hver gang jeg prøver!

Storyen er som følger(Sitat fra Elin så godt som jeg kan huske hva hun sa): Grunnen til at nerven er i klem kan være fordi musklene rundt bruddstedet fortsatt er hovent(ne) noe som trykker på nerven som går ut i hånda, om nerven fortsatt er i klem etter at hevelsen(e) har gått ned så må du kontakte en lege.

Jeg som var så letta over å slippe operasjon da jeg knuste albuen, og nå må jeg kanskje ta å operere allikevel? Tar sorgene litt på forskudd jeg:S Er ihvertfall bekymra! Har ikke lyst på operasjon, men dette begynner å gå meg litt på nervene:P Den var tørr:)

Anette har forresten bursdag idag! Så gratulerer med dagen kjære!<3 style="font-style: italic;">MEG!:O Takk Anette, du koste deg nok da ja;)

Men så var det jo en eller annen smart person(les: Enten en av lærerne eller rektor) som fant ut: Jammen Cecilia kan jo ta bursdags sangen på Polsk! For en strålende ide! Så jeg måtte synge bursdags sangen på polsk framfor hele skolen, jeg som har angst mot å stå og si ting foran en liten folkemengde! Og så måtte jeg i tillegg synge! Jeg kan ikke synge! Men det ble litt morsommere når jeg fikk beskjed om å skrive ned sangen på tavla sånn som ordene skal sies og så måtte resten av skolen synge med de og:D Da slappa jeg litt mer av:P Men jeg var jo heelt skjelven i knærne rett etter at jeg sang og før jeg begynte å skrive sangen på tavla!

3 kommentarer:

  1. Uffda, det med armen høres ikke bra ut!:( Men hakuna matata! det ordner seg:)

    Bursdagssangen: Hahahahaha:)

    SvarSlett
  2. HEY! Skjerpings med bloggingen da, siss!^^ Jeg vil vite hva du driver med!^^

    SvarSlett