torsdag 19. mars 2009

Dagen idag

Såånn! Da var bloggen ferdig og jeg er fornøyd! Nå mangler det bare at jeg klarer å finne laderen til kameraet og begynner å ta bilder som jeg kan legge ut her så er jeg igang for fullt!

Har noen late dager nå om dagen, det vil egentlig si helt siden jeg knuste albuen i januar! Begynner å kjede meg enormt! Og det hjelper ikke at jeg har klart å bli syk heller, idag har jeg vært helt ferdig. Men allikevel har jeg klart å gjøre litt da! Har endelig begynt på bursdagsgava til Lina, hekler lue til henne. Kanskje på tide å begynne siden hun hadde bursdag nå sist tirsdag:P Og det minner meg på at jeg må fikse både julegave og bursdagsgave til Anette også! Pati, lillebror og besta må også ha bursdagsgaver snart(påska)! Jeg er heller ikke ferdig med å strikke genseren jeg har begynt på, og har dessuten ett par sokker jeg har begynt på som jeg må gjøre meg ferdig med. Har dessuten lovd å lage ett pannebånd til Tuva til påska også! Jeg begynner å bli litt stressa jeg!

Til helga må jeg være frisk igjen, vi skal ut på byen og feire Linas 20årsdag, og jeg gleder meg som en liten unge! Jeg og Halldis bestilte hotellrom igår, så da er nesten alt klart for helga;) Må bare passe på sånn at jeg ikke gjør meg fortjent til å bli Halldis favoritt "mobbeoffer" etter helga da! Hehe

2 kommentarer:

 1. Heei, søss! Fikk meldingen din!;D
  Kjempesøt blogg du har, elsker fargen!! Skikkelig kul stil^^ Ser frem til flere innlegg;D

  Ha en kjempefin helg da:D

  SvarSlett
 2. Takk Ania!:D
  Ha en kjempe fin helg du også;)

  SvarSlett